KORONAVIRUKSESTA JOHTUVAN POIKKEUSTILAN VAIKUTUS LENTOKERHON TOIMINTAAN

Ilmasotakoulun Lentokerhon hallitus on 05.05.2020 päättänyt seuraavaa:

Lentotoiminta lentokerhon kalustolla on sallittu 05.05.2020 eteenpäin.

Kerholle haettu desinfiointi aineet, jokaisella on velvollisuus desinfioida ohjaamo oma lennon ennen ja jälkeen. Desinfiointiaineet löytyy toimiston pöydällä.

 

Palo- ja SAR-lennot sallittu sekä niihin liittyvät kertauskoulu- ja tarkastuslennot silloin, kun ne ovat välttämättömiä.

 

Kaikki yli 10 hengen sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä. Lisäksi tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla tulee välttää.

Epidemiologisen arvion perustella on mahdollista lieventää henkilömäärärajoitusta nykyisestä 10 henkilöstä enintään 50 henkilöön 1.6. alkaen toistaiseksi. Tilanne arvioidaan uudelleen kesäkuun loppuun mennessä.

50 hengen kokoontumisrajoitusta sovelletaan julkisten kokoontumisten lisäksi (suositukseen perustuvana toimintaohjeena) myös yksityisen ja kolmannen sektorin järjestämissä tilaisuuksissa, kulttuuri-, harraste-, liikunta- ja urheilutapahtumissa sekä uskonnollisissa tilaisuuksissa. Sisätilojen ja alueellisesti rajattujen ulkotilojen, kuten huvipuistojen, eläintarhojen, kirjastojen ja elokuvateattereiden osalta turvallisuus varmistetaan asiakasmäärien rajaamisen, turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen kautta.

Suurten, yli 500 hengen yleisötilaisuuksien järjestäminen kielletään hallituksen linjauksen mukaisesti 31.7.2020 asti.