Lennokkitoiminta

Lennokkikerhon jäsenille on käytettävissä harrastetila, jossa voi rakentaa lennokkeja. Tilat ovat jäsenistön vapaassa käytössä kellon ympäri.

Ulkolennätystä voi harrastaa kerhon omalla nurmikentällä Kauhavan lentokentän läistöllä. Talviaikana kerho on varannut sisälennätysvuoroja Kauhavan ja Ylistaron koulukeskuksien liikuntasaleista.

Kauhava Fly-In on kerhon oma tapahtuma, joka on perinteisesti järjestetty elokuussa. Lennätystapahtumaan ovat tervetulleita harrastajat ja ilmailusta kiinnostuneet ympäri maan!

Kilpailutoiminta Kerhon jäsenissä on aktiivisia kilpailijoita muun muassa mallilennokkiluokissa (Kansanscale alle ja yli 6 kg, F4C) ja taitolentoluokissa (F3A Sport, sisätaitolento F3P Sport, Advance ja FAI).

Jäsenistä löytyy aina SM-tason kilpailijoita; Jukka Pikkusaari on mallilennokkien moninkertainen Suomenmestari ja Juhani Lauri on saavuttanut useita palkintosijoja mallilennokkien, sekä taitolennokkien sarjoissa. Lisätietoja lennokkitoiminnasta antaa lennokkijaoksen johtaja Juhani Lauri 040 960 5373.