Kuppilatiima 04.06.2023

Tänään oli hyvä päivä, saimme paljon aikaan! Iso kiitos kaikille, jotka osallistuivat tänään! Kun ihmisiä on paljon, ja meitä oli tänään tarpeeksi, yhdessä tekeminen on paljon mukavampaa ja nopeampaa!

PA siirto
Osa bensiinistä on pumpattu kiinteistä säiliöistä, mutta meidän on pumpattava loput. Ehkä joillakin teistä on isoja polttoainesäiliötä lainassa pariksi/yhdeksi kuukaudeksi?

Myös suuria raskaita tavaroita on siirretty, meidän piti tehdä tilaa etelä portilla. Erityiskiitos traktorinkuljettajalle! =)

Koneiden siirto
OH-856 ”Viisvitonen” ja OH-756 ”Puhku” koelennetty ja sitten siirretty Menkijärvelle. Samalla siirretty OH-SCC. Eli koneet Menkijärvillä, tulka lentämään!

OH-CVQ siirto aikataulutettu ensi sunnuntaiksi jos kaikki menee ok.

Ennen kuin lähdette lentämään, katsokaa hinnat verkkosivuilta ja tilaa halutessasi myös ERPissa lentokalustomaksu laskun. Näin tuntivuokra on pienempi jos meinaatte lentää enemmän kun 5 tuntia. Muista myös kirjoittaa lennot ERPiin.

LENTOHINNAT

Polttoainetilanne
Menkijärvillä nyt noin 600 litraa pienkonebensiiniä bousarilla. Tarvittaessa tuomme lisää.

Menkijärvi villa
Vesi, sähkö on päällä. Ensi viikonloppuna voimme raikastaa huvilamme. Siivous ja pienet korjaukset on tehtävä. Työtä 1-2 tuntia muutamalle henkilölle. Nopea vilkaisu ympärille osoitti, että siellä on yleensä kaikkea tarpeeksi, keittiövälineitä, liesi ja pienet astiat, haarukat, lusikat, kupit yms.

Maitoa ja tuoretta kahvia on tuotava. Meillä on myös suuri grilli katon alla, jossa voitte grillata.

Joka ilta Menkijärven rannalla Vaasan lentokerho lämmittää saunan, ja myös jäsenemme ovat tervetulleita käyttämään sitä.

Terveisin Hallitus